Ude nu: The Good Neighbours!

Omslag for The Good Neighbours, blåt med en akvarel af markblomster.

Ka’ det virkelig passe? Ja, det kan det! Al den tid, jeg har brugt på at sætte mig ind i lovgivning, skatteforhold og førtidspension har endelig givet pote. Jeg har nemlig turdet binde an med at udgive min første samling af folklore-noveller: The Good Neighbours.

Novellesamlingen kan fås som ebog og kommer også i trykt form sidst i maj måned/først i juni. Den kan fås hos en hel liste af forhandlere som du kan finde her.

Det har virkelig været en følelsesladet tid. Jeg har ønsket mig at have bøger i boghandelen siden jeg skrev min første en-sides novelle som niårig. Drømmen har været længe undervejs. Tanken er at fortsætte med at formidle gamle danske folkesagn som fiktion, med hvert bind sit eget tema.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.