FAQ

Hvad er formålet med heuschkel.dk?

Websitet har to formål. For det første elsker jeg at fortælle om emner, der interesserer mig. Jeg får afløb for min skrivetrang og behov for at ævle løs. For det andet fungerer siden som et slags personligt opslagsværk for mig selv. Jeg har reoler fulde af fagbøger, men det kan være svært at bevare overblikket når informationerne er spredt ud mellem dem alle sammen.

Hvor finder du dine gamle tekster?

Mest på loppemarkeder, hos antikvarer, og i genbrugsbutikker. Den lokale Røde Kors har en person ansat som virkelig kan noget med at finde de bedste ting frem fra dødsboerne. Hver gang jeg snuser forbi Essays eller Historie ender jeg med at bruge en mindre formue. Mest en mindre, for bøgerne koster typisk 2-10 kr. stykket og til de priser kan jeg godt tillade mig at købe bøger uden at være helt sikker på at jeg kan bruge dem.

Internettet er også min gode ven. Der ligger efterhånden meget store samlinger af gamle tekster online som ingen mere har rettighederne til, eller som du kan få lov til at læse og bruge til gengæld for en simpel kildeangivelse.

Kan du leve af at skrive?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA… nej. Websitet betaler ikke engang sin egen regning til internethotellet. Undskyld mig et øjeblik mens jeg går hen og græder stille ned i et glas æblejuice.

Vil du anmelde min bog?

Ja, hvis den er en fagbog der ligger indenfor mit primære arbejdsområde, folklore og historie. Der findes et hav af anmeldere der gør et godt arbejde med fiktion. Med mindre netop det historiske er hovedfokus i skønlitteraturen holder jeg mig til faglitteratur, for det ved jeg mest om. Skriv endelig til mig hvis du mener at jeg kunne være interesseret.

Hvorfor …?

Spørg mig om lige det du har lyst til i kommentarfeltet nedenfor.