Velkommen!

En god historie ældes ikke, og dør aldrig! Velkommen til heuschkel.dk

Her på heuschkel.dk finder du indlæg om selve det at skrive, og om den dybe kærlighed til historie, folketro og folkeminder – og til science fiction og fantasy. En god historie behøver ikke at være baseret på fortidsminder og folkesagn – heller ikke selv om den ofte viser sig at have rod i fortælletraditioner, der går århundreder tilbage! Arketyper, fortællekunst og myter fortæller os hvordan de samme håb og drømme optræder igen og igen i vores historier – nye som gamle.

Hvem er Heuschkel så?

Ja, det er så lille mig. Mit navn er Birgitte Heuschkel, og jeg er ikke nogen, du har hørt om. Jeg skriver  og læser og lytter for min fornøjelses skyld. Jeg er uddannet som grafiker helt tilbage i 1999, men er nu førtidspensionist grundet kronisk sygdom. Når man ikke kan rejse ud i livet, må man finde livet på en boghylde. Det er mig, der står på hovedet i genbrugsbutikkens bogkasser, så du kun kan se mine skosåler.

Jeg skriver selv inden for flere forskellige genrer. Jeg begyndte min skrivekarriere med at skrive og udgive rollespilsmagasinet Fair Tidings, helt tilbage i starten af 90’erne. Det blev aldrig nogen større kommerciel succes, men jeg lærte mig selv meget om fortællekunst bare i kraft min research.

Min novellesamling-for-sjov om MC Elverhøj kan du læse lige her på bloggen, ganske gratis.

Du kan også checke under Projekter; her kan du finde alt hvad jeg arbejder med og på, både de færdige ting og dem, der stadig ligger på skrivebordet. Du kan tro at jeg nok skal sige til når romanprojekterne bliver til bøger, du kan købe i boghandelen!

Du er meget velkommen til at kontakte mig gennem en kommentar her på siden, eller på email til heuschkelb@gmail.com – og jeg kan også findes på flere forskellige sociale medier.

Jeg synes ikke selv at jeg er noget særligt at se på, så i stedet for kan du få et billede af min jydske hest Emilie.

Emilie. Den eneste og sande Heuschkel-hest.
Hun har også bedre hår end mig.