Du skal bruge vievand til hvad?

Det skal ingen hemmelighed være at jeg bruger internettet hele tiden når jeg skriver. Der er så meget som er let at slå op nu om dage, og selv om man ender med ikke at bruge det meste, så får man i alt fald masser af gode idéer. Og nogle gange får man simpelthen bare et godt grin.

Der er andre end mig, der har haft brug for at vide, hvordan man laver vievand. Men jeg ville nu godt høre historierne bag de spørgsmål som andre videbegærlige mennesker har stillet:

Du skal bruge vievand til hvad?

Udgivet af

Birgitte Heuschkel

Jeg læser og skriver om folklore, historie og fortællekunst — når jeg altså ikke lige er begravet i klassisk science fiction og fantasy-literatur, eller det nyeste gamle bogfund fra den lokale genbrugsbiks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.